WonderBits consolida el seu suport cap a una UE més digital a través del PERTE del Vehicle Elèctric i Connectat

WonderBits consolida el seu suport cap a una UE més digital a través del PERTE del Vehicle Elèctric i Connectat

WonderBits consolida el seu suport cap a una UE més digital a través del PERTE del Vehicle Elèctric i Connectat 1920 1076 WonderBits

 

WonderBits complau a anunciar la seua continuada participació en el consorci ECOMOVIL23 com a part del Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) del Vehicle Elèctric Connectat. Es compleixen dos anys des que WonderBits forma part d’aquest projecte, basat en la col·laboració públic-privada, que se centra en l’enfortiment de les cadenes de valor de la indústria d’automoció espanyola, un sector estratègic per a Espanya.

WonderBits contribuirà al PERTE del Vehicle Elèctric Connectat amb dos innovadors projectes:

– ROBOTVEC: Optimització de la intralogística de planta industrial amb AMRs usant Intel·ligència Artificial. Simula i optimitza la recollida i lliurament de parts i peces en planta a partir de dades reals i dona instruccions a la centraleta de control.
Sol·licita una demostració gratuïta contactant al nostre equip en hello@wonderbits.net

 

 

– PLATAFORMA WEB 3.0: Atestació d’indicadors de producció, qualitat i documentació via blockchain. Predicció amb Machine Learning d’aconseguir o no els objectius i alarmes sobre ells.

 

Tots dos projectes tenen com a objectiu impulsar la transformació digital de la indústria automotriu, alineant-se amb els objectius de la Unió Europea de digitalització i sostenibilitat. WonderBits ha sigut finançada pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i per la UE a través del programa NextGenerationEU.

“Estem orgullosos de formar part del consorci ECOMOVIL23 i contribuir a la transformació digital i sostenible de la indústria automotriu a Espanya”, va declarar Darío Terrés, CEO de WonderBits. “Els nostres projectes, ROBOTVEC i PLATAFORMA WEB 3.0, no sols optimitzaran la producció i la cadena de subministrament, sinó que també enfortiran la posició d’Espanya com a líder en innovació tecnològica.”

El PERTE del Vehicle Elèctric Connectat s’emmarca en els objectius de la UE de convertir-se en el primer continent climàticament neutre, crear un entorn d’inversió més atractiu, generar ocupacions de qualitat, i promoure la defensa dels valors europeus i la democràcia. Aquest projecte és un pas clau cap a la construcció d’una Europa més verda, digital i resilient.

 

 

 

Back to top