Transport a Demanda

Aplicació per a crear trajectes d’autobús a demanda

Transport a Demanda ofereix una solució innovadora per al transport, permetent als usuaris sol·licitar viatges amb autobús de manera flexible i personalitzada. Amb una interfície intuïtiva, els passatgers poden ingressar la seua ubicació actual i destí, visualitzant opcions de rutes disponibles o creant noves sol·licituds en funció de l’oferta del servei en la seua àrea.

L’app està equipada amb tecnologia de geolocalització en temps real, la qual cosa permet als usuaris veure la seua posició i el recorregut de l’autobús en un mapa interactiu. A més, el sistema calcula automàticament la tarifa del bitllet, que pot adquirir-se de manera ràpida i segura a través de l’aplicació mitjançant diversos mètodes de pagament.

Els usuaris reben informació detallada del trajecte, incloent-hi el temps estimat d’arribada i qualsevol actualització important, com a canvis en la ruta o possibles retards. En cas que un viatge siga cancel·lat, es notifica immediatament, oferint opcions per a reprogramar o gestionar el reembossament de la compra. Amb Transport a Demanda, mantindre’s informat i connectat amb el servei d’autobús mai ha sigut tan senzill.

Serveis

Content Strategy, Design

Data

July 18, 2022

Back to top